Confidenţialitate

Telekom te premiază cu bilete la concertul Robbie Williams din 17 iulie, din Bucureşti

Ascultă programele Europa FM şi la semnalul de concurs sună la 0372.069.599, număr cu tarif normal, şi câştigă pe loc două bilete la concertul Robbie Williams din 17 iulie din Bucureşti – Piaţa Constituţiei.

Pentru cei care nu pot ajunge la concert, Telekom aduce concertul Robbie Williams live şi gratuit pe telekom.ro si Telekom TV.

Intră şi înregistrează-te pentru unul din cele 50.000 de locuri disponibile pe telekom.ro!

Regulament concurs

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum “Angels” şi “Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său “Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de “Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes “Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Robbie Williams şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, “Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Câștigătorii biletelor la concertul Robbie Williams din București sunt:

Rădeanu Diana, din Iași; Dumitroaia Anca, din Iași (vineri, 10 iulie)

Fleschiu Simona, din București; Laszlosi Marius, din Baia Mare (luni, 13 iulie)

Toma Andreea, din Câmpina; Bordei Leonard, din București (marți, 14 iulie)

Tarlungeanu Alina, din Onești; Popescu Luminița, din Ploiești (miercuri, 15 iulie)

Ştefan Virgil, din Bucureşti; Gheorghe Cristian, din Constanţa (joi, 16 iulie)
Banner_TelekomRO_LiveRW_970x250px_2