Confidenţialitate

Rihanna va lansa o autobiografie vizuală

Peste 500 de pagini va avea autobiografia vizuală pe care Rihanna o va lansa luna aceasta.

Editura Phaidon a anunțat că în peste 1000 de imagini, care vor fi publicate în autobiografia vizuală a Rihannei, vor fi cuprinse cadre care surpind copilăria ei din Barbados, dar și culisele turneelor în jurul lumii.

În anunțul făcut de editură mai sunt anunțate ”imagini din viaţa ei intimă şi fotografii realizate pe parcursul carierei de muzician, creator de modă şi antreprenor”. Volumul va impresiona și prin greutate: 12,4 kg. Este drept că editura va oferi cumpărătorilor un pachet care include pe lângă carte și un suport metalic sub forma a două mâini:

Cartea costă aproximativ 740 de lei iar livrarea primelor volume va începe de joi, 10 octombrie, potrivit anunțului de pe site-ul editurii.

Artistă, creatoare de produse de machiaj şi de colecţii de lenjerie intimă, totodată prima femeie de culoare care conduce o casă de modă specializată în industria luxului, Rihanna a obţinut în luna iunie şi titlul neoficial de cea mai bogată cântăreaţă din lume, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari, potrivit Forbes.