Rihanna şi-a anulat concertul pe care urma să îl susţină la Nisa

Cântăreaţa Rihanna şi-a anulat concertul pe care urma să îl susţină vineri seară la Nisa, din cauza atentatului terorist comis în noaptea de joi spre vineri în oraşul francez.

În urma atacului, 84 de persoane au fost ucise şi alte câteva zeci rănite, informează contactmusic.com.

Artista în vârstă de 28 de ani, trebuia să susţină concertul din cadrul turneului „Anti World”, pe stadionul Allianz Riviera.

”Ca urmare a tragicului eveniment din Nisa, concertul meu programat pentru 15 iulie, la Allianz Stadium, nu va mai avea loc.

Gândurile noastre sunt alături de victime și de familiile lor”, a scris vedeta pe Instagram, unde a postat o fotografie cu o inimă în culorile Franței.

Pe lângă concertul Rihannei a fost anulat şi Festivalul de Jazz de la Nisa, programat să se desfăşoare în perioada 16-20 iulie, la Teatrul Verdure.

Franţa a fost, anterior, scena a două atentate teroriste sângeroase. Pe 7 ianuarie 2015, un grup de indivizi înarmaţi pătrundeau în sediul publicaţiei de satiră Charlie Hebdo, din Paris, ucigând 12 persoane.

Pe 13 noiembrie 2015, un grup de terorişti ucidea 130 de oameni în capitala Franţei, dintre care 89 în teatrul Bataclan, unde victimele asistau la un concert.