Rihanna a pozat nud

Rihanna este cunoscută nu doar pentru muzica ei, ci şi pentru faptul că nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare.

Un pictorial realizat de renumitul fotograf Mario Testino pentru ediţia americană a revistei V o arată pe Rihanna alături de top modelul britanic Kate Moss în ipostaze provocatoare. Cântăreaţa a renunţat la haine, părţile intime fiind acoperite în poze de colega ei, Kate Moss.

În ultimii trei ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: ‘Rated R’ (2009), ‘Loud’ (2010) şi ‘Talk That Talk’ (2011). Aşa că intrarea acum într-o campanie de promovare intensă nu este întâmplătoare. Pe 16 noiembrie, ea va respecta tradiţia şi va avea un nou album de studio. Rihanna îşi va lansa noul ei album , ‘Unapologetic’, printr-un mini-turneu intitulat ‘777 Tour’ . Artista va călători la bordul unui avion Boeing 777 personalizat pentru aceste show-uri.

Mario Testino este un renumit fotograf de modă peruan care lucrează pentru Vogue şi Vanity Fair. Cariera lui a urmat o curbă spectaculoasă, după ce a fost ales de prinţesa Diana să îi realizeze un pictorial pentru revista Vanity Fair în anul 1997. De atunci, Testino este angajat cu regularitate de membrii familiei regale britanice.