Confidenţialitate

Bărbat reținut de DNA după ce a cerut mită 20.000 de euro de la ruda unei persoane trimise în judecată, în schimbul unei promisiuni de ajutor | AUDIO

Un bărbat a fost reținut după ce a încercat să ia mită 20.000 de euro de la ruda unei persoane trimise în judecată care se afla sub control judiciar. În schimb, i-ar fi promis că va obține pentru aceasta achitarea sau condamnarea cu suspendare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Bărbatul a fost prins în flagrant de procurorii DNA atunci când primea cei 20.000 de euro de la ruda unei persoane trimise în judecată. A promis că în schimbul banilor va interveni pe lângă judecătorii de la Curtea de Apel București și îi va convinge pe magistrați să o scape de controlul judiciar și mai apoi să îi obțină o pedeapsă mai blândă, cum ar fi o condamnare cu suspendare sau chiar achitarea.

Bărbatul a fost reținut de procurorii DNA pentru trafic de influență și urmează să ajungă la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Arad: Percheziții DIICOT în dosarul mafiei deșeurilor aduse ilegal în România. 5 persoane, aduse în fața procurorilor pentru audieri | AUDIO