Confidenţialitate


Rețeta lui Adi Hădean de Zeamă de ciolan


Rețeta lui Adi Hădean de Zeamă de ciolan

În prima ediție Medium Rare din 2019, chef Adi Hădean prezintă rețeta ”zamei de ciolan”.

Fie că ați avut de sărbători un jamon iberic, o prosciutto italienească sau un șonc românesc, precis v-ați apropiat de os de pe acum. Dacă vi s-a întâmplat una ca asta, sunteți pe cale să intrați în zodia fericită a ”zamei de ciolan”.

Ea se obține simplu: pui ciolanul, cu orice rest de carne prinsă de os și uscată acolo, într-o oală cu apă, morcovi întregi, o ceapă mare, boabe de piper, foi de dafin și puțină sare. Pui oala pe foc mic. Lași să fiarbă 3-4 ore. Strecori și bei zeama așa cum e, fără să mai pui ceva în ea.

Ajută mult în vremuri friguroase!


Ultimele stiri
Constanța: Protest al angajaților CT Bus și al altor constănțeni în fața primăriei, în ziua aprobării unor taxe…

Sibiu: Incident la un hotel din municipiu. Tavanul de deasupra unei piscine s-a prăbușit peste persoanele aflate în…

Ce tradiții mai respectă de Crăciun unii bucureșteni și ce e cel mai important pentru ei în această…

Programa la Limba și literatura română pentru clasa a IX-a a fost revizuită și prezentată la Ministerul Educației.…

Vrancea: Accident rutier pe A7, la mai puțin de două ore de la deschiderea circulației pe tronsonul Focșani-Adjud.…

Radu Miruță și Irineu Darău au depus jurămintele de învestitură în funcțiile de ministru al Apărării, respectiv ministru…

ANM: Ninsori la Bucureşti, în Noaptea de Ajun; stratul de zăpadă estimat este de 3…6 cm,temporar ninsoarea va…

Regatul Unit: Anul 2025, pe cale să doboare recordul de căldură

MApN: Noi atacuri cu drone în Ucraina, lângă România | A fost emis mesaj RO-ALERT | AUDIO

Comitetul pentru analiza legilor Justiţiei se reuneşte marţi, la Palatul Victoria