Confidenţialitate


Rețeta lui Adi Hădean de Zeamă de ciolan


Rețeta lui Adi Hădean de Zeamă de ciolan

În prima ediție Medium Rare din 2019, chef Adi Hădean prezintă rețeta ”zamei de ciolan”.

Fie că ați avut de sărbători un jamon iberic, o prosciutto italienească sau un șonc românesc, precis v-ați apropiat de os de pe acum. Dacă vi s-a întâmplat una ca asta, sunteți pe cale să intrați în zodia fericită a ”zamei de ciolan”.

Ea se obține simplu: pui ciolanul, cu orice rest de carne prinsă de os și uscată acolo, într-o oală cu apă, morcovi întregi, o ceapă mare, boabe de piper, foi de dafin și puțină sare. Pui oala pe foc mic. Lași să fiarbă 3-4 ore. Strecori și bei zeama așa cum e, fără să mai pui ceva în ea.

Ajută mult în vremuri friguroase!


Ultimele stiri
În Prahova, instalaţiile sunt umplute cu apă, de vineri, la ora 23.00. Prin mesaje RoAlert populația e sfătuită…

Directorii de școli și inspectorii școlari vor fi schimbați anul viitor, iar concursurile ar urma să aibă loc…

Mai multe cluburi din SuperLiga României îi cer lui Nicușor Dan să nu promulge legea care stabilește că…

Un susținător al lui Călin Georgescu, obligat de instanță să achite 50.000 de lei daune morale unui bărbat…

Legea Nordis, promulgată de președintele Nicușor Dan: „Sumele plătite de cumpărători nu pot fi folosite în alte scopuri…

Percheziții ale Parchetului European la Primăria Târgu Jiu. Cercetările au legătură cu unele achiziții făcute în școli cu…

Premierul Bolojan: „Foarte posibil, din această seară alimentarea cu apă menajeră va fi reluată în Prahova. Despre responsabili: „Dacă…

ÎCCJ explică de ce a atacat a doua oară la CCR legea privind pensiile magistraților. Purtătorul de cuvânt…

5 idei de pijamale perfecte pentru o seară de film acasă (P)

Grupul parlamentar „Pace – Întâi România” a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Bolojan. Ninel Peia l-a…