Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Berbecuţ la tavă


Reţeta lui Adi Hădean: Berbecuţ la tavă

Berbecuț de un an. Poate 14 luni. O bucurie, dacă știi ce să-i faci.

Eu aș lua un picior din față, zis și spată.

L-aș freca cu sare, usturoi și piper, l-aș îmbrăca în cimbrișor și l-aș pune într-o tavă cu zeamă de carne sau de legume, cu două căni mari de fetească regală, trei cepe mari și doi-trei morcovi.

Aș acoperi tava cu hârtie de copt și aș coace berbecuțul 6-7 ore la 110 grade Celsius.

Știu sigur că mi-ar plăcea să-l mănânc cu un sos de urzici făcut cum l-ai face pe cel din spanac.


Ultimele stiri
Atac cibernetic major la Apele Române. Hackerii au cerut bani. Autoritățile spun că funcționarea stațiilor de lucru nu…

Președintele Dan:”Magistrații se tem. Au cerut să vină pe rând sau să fie preluați din benzinării, pentru a…

Președintele Nicușor Dan anunță referendum în Justiție

O dronă a fost găsită într-o pădure din județul Argeș. Aparatul avea atașată o parașută. | AUDIO

Premierul Bolojan: “Să nu ne lăsăm atrași de nostalgii periculoase”. Director IICCMER: “Valul extremist are toate condițiile să…

Președintele Nicușor Dan: Am primit sute de pagini de materiale ”relevante” despre problemele din Justiţie

Constanța: Nou port la Canalul Dunăre-Marea Neagră | AUDIO

Târg Regal de Crăciun la Săvârșin | AUDIO

Primarul General, Ciprian Ciucu: Capitala este aproape în faliment, cu două mari găuri bugetare, la Transport și Termoficare…

Guvernul a înființat Comitetul pentru analiza și revizuirea legislației din domeniul Justiției