Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Berbecuţ la tavă


Reţeta lui Adi Hădean: Berbecuţ la tavă

Berbecuț de un an. Poate 14 luni. O bucurie, dacă știi ce să-i faci.

Eu aș lua un picior din față, zis și spată.

L-aș freca cu sare, usturoi și piper, l-aș îmbrăca în cimbrișor și l-aș pune într-o tavă cu zeamă de carne sau de legume, cu două căni mari de fetească regală, trei cepe mari și doi-trei morcovi.

Aș acoperi tava cu hârtie de copt și aș coace berbecuțul 6-7 ore la 110 grade Celsius.

Știu sigur că mi-ar plăcea să-l mănânc cu un sos de urzici făcut cum l-ai face pe cel din spanac.


Ultimele stiri
Cabinetul Bolojan se reuneşte marţi în şedinţă; ar urma să fie adoptată Ordonanţa ‘trenuleţ’ | AUDIO

Un bărbat responsabil de crearea unui post de radio care făcea propagandă legionară, plasat sub control judiciar pentru…

Cele două moțiuni simple împotriva ministrului de Interne și a ministrului Justiției au fost respinse în urma unor…

Cântăreţul britanic Chris Rea a încetat din viață la vârsta de 74 de ani. Printre cele mai cunoscute…

O propunere legislativă prin care să fie interzisă promovarea ideilor comuniste și a organizațiilor de acest fel, depusă…

Vremea se va răci de Sărbători. Ninsori așteptate în București și precipitații pe litoral | AUDIO

Constanța: Studenții cu dizabilități vor beneficia de anul viitor de condiții adaptate nevoilor lor: tastaturi Braille, dispozitive pentru…

Scumpiri de până la 35% la gaze naturale, de la 1 aprilie 2026. O schemă de ajutor pentru…

Președintele Nicușor Dan, după discuția cu magistrații: „Multe din lucrările care au fost sesizate, de dumneavoastră sau de…

Sistemele informatice ale companiei Apele Române, vizate de un atac cibernetic | AUDIO