Confidenţialitate


Rețeta de Bun Gust, cu Chef Cezar Munteanu: Păstârnacul în supă


Rețeta de Bun Gust, cu Chef Cezar Munteanu: Păstârnacul în supă

Păstârnacul este o rădăcină demnă de o supă și, de ce nu, de un desert.

Astăzi, păstârnacul va lua loc în farfuria adâncă.

Pentru o supă zdravănă de 6 porții, avem nevoie de 1 kg de păstârnac, 200 ml de lapte, 100 de grame de ceapă, 1 litru de zeamă de la un pui galben și vreo 2 cartofi.

Dregem totul doar cu smântână lichida de 32%. Nu multă, doar o cană. Se poate completa cu un piept de pui, adăugându-l la final, la momentul servirii, tăiat cuburi.

Punem la fiert în supa de pui cu adaos de lapte păstârnacul, cartofii și ceapa tăiate felii, cât să fie acoperite de lichid, cu un capac deasupra, controlând astfel evaporarea lichidului. Când totul este fiert, se pun toate într-o cană blender și le transformă, într-o cremă fină. Adaugăm smântână, completăm cu supă de pui și mai dam un clocot.

Poftă bună!


Ultimele stiri
Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…

STUDIU: De sărbători, Generația Z preferă momente autentice alături de familie și prieteni | AUDIO

Colindul dubaşilor, unul din cele mai vechi obiceiuri de Crăciun din Banat | AUDIO

Cele mai bune filme pe care să le vezi de Crăciun | VIDEO

În Bucovina, măștile populare animă aproape toate obiceiurile de iarnă

Obiceiuri de Crăciun în Muntenia. Brezaia și jocul ursului

Obiceiuri de Crăciun, în Moldova. Îmblânzirea anului ce vine și a „Urșilor de la Comănești”. Alungarea duhurilor rele…