Confidenţialitate

Contrabandă cu substanțe dopante de risc, Constanța: Polițiștii au găsit noi cantități care ridică valoarea capturii la 4 milioane de euro | AUDIO

Noi cantități de substanțe dopante de risc găsite la Constanța de polițiștii care au destructurat o rețea de contrabandă cu produse anabolizante. Valoarea capturii se ridică, de la 3 la milioane de euro la 4 milioane de euro. 11 persoane au fost reținute în dosarul instrumentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cercetările în dosarul de contrabandă cu substanțe dopante au început sâmbăta trecută după ce polițiștii Serviciului Economic au făcut 36 de percheziții în locații din Constanța și Năvodari.

Erau vizate 11 persoane suspectate că vindeau produse anabolizante sălilor de fitness, sălilor de forță, inclusiv diverșilor sportivi.

Captura a fost impresionantă, peste 5,2 milioane de pastile și 52.000 de fiole care conțin substanțe dopante, în valoare de 3 milioane de euro.

Din cei 11 suspecți audiați duminică, un bărbat de 31 de ani a fost arestat și o complice de 29 de ani a fost pusă sub control judiciar.

Când cei doi erau în fața judecătorilor, polițiștii descindeau la Valu lui Traian, la domiciliul uneia din persoanele cercetate în dosar.

În urma percheziției, au fost descoperite 95 de baxuri, ce conțineau 420.000 de comprimate și 160.000 de fiole cu substanțe dopante cu grad mare de risc, în valoare de un milion de euro.

Bărbatul, de 34 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie deferit instanței cu propunere de arestare.

Știre inițială: Rețea de contrabandă cu substanțe dopante în valoare de 3 milioane de euro, destructurată de polițiștii din Constanța

O rețea de contrabandă cu substanțe dopante în valoare de 3 milioane de euro a fost destructurată de polițiștii din Constanța.

Captura făcută în urma perchezițiilor este impresionantă, milioane de pastile anabolizante și zeci de mii de fiole cu substanțe dopante. 11 suspecți au fost aduși la audieri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Captura record de substanțe anabolizante a fost făcută de politia economică din Constanta care avea in vizor 11 suspecți. Polițistii au făcut 36 de percheziții în locații din Constanța și Năvodari.

„Au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, 220 de baxuri, în care se aflau 5.245.960 de comprimate și 51.557 de fiole, ce conțin substanțe dopante, în valoare de aproximativ 3.000.000 de euro”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța Olimpia Ceară.

În urma analizei de laborator, a rezultat că 70% dintre produsele ridicate sunt substanțe dopante de mare risc. Cele 11 persoane suspectate au fost audiate noaptea trecută la poliție.

„Două dintre acestea, respectiv un bărbat, de 31 de ani, și o femeie, de 29 de ani, au fost reținute, pentru 24 de ore”.

Cercetările în acest dosar de contrabandă și comercializare fără autorizare a substanțelor dopante de risc au fost preluate de Parchetul Judecătoriei Constanța, care urmează să ia măsuri in privința suspecților reținuti.

Sursa foto: Poliția Română 

Citește și: Dâmbovița: Trei suspecți, reținuți de poliție în cazul bărbatului înjunghiat mortal într-un hotel din zona montană Padina. Reacția lui Alex Velea | AUDIO