Confidenţialitate

Dâmbovița: Trei suspecți, reținuți de poliție în cazul bărbatului înjunghiat mortal într-un hotel din zona montană Padina. Reacția lui Alex Velea | AUDIO

În Dâmbovița, trei bărbaţi implicaţi în scandalul în care un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un hotel din zona montană Padina au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cei trei au fost audiaţi pe parcursul zilei de duminică. Printre persoanele audiate s-au numărat și câteva vedete care se aflau în hotel. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Bărbatul înjunghiat mortal era căsătorit, avea doi copii şi locuia în Târgovişte. Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan după un concert care a avut loc într-o clădire anexă hotelului.

Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce au înjunghiat victima. Ei au fost prinşi la scurt timp de poliţişti.

La petrecerea care a avut loc la hotelul din Padina au fost prezenţi Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia.

Cântăreţul Alex Velea a postat, duminică seara, un story pe Instagram, în care spune că nu a avut nicio legătură cu incidentul de la hotelul din Padina, judeţul Dâmboviţa, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal. El a precizat că la momentul când a avut loc incidentul era în camera de hotel.

Cei trei bărbați bănuiți de comiterea faptei, care au fost deja reținuți, sunt din Bucureşti.

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Citește și: Rețea de contrabandă cu substanțe dopante în valoare de 3 milioane de euro, destructurată de polițiștii din Constanța | AUDIO