Restricții sâmbătă în Mamaia pentru Ocean Lava Romania

Ocean Lava Romania face parte din seria de triatlonuri Ocean Lava Planet, un nou brand internațional de triatlon, care a luat naștere în Lanzerote în 2014, odată cu triatlonul Ocean Lava Arecife – Lanzerote. Acum a devenit un succes pe tot globul, având deja 20 de țări sub licență.

Sâmbătă, pentru desfășurare Ocean Lava Romania se vor impune următoarele restricții de trafic:

– între 8:30 și 13:30 – traficul va fi oprit pe o bandă pe fiecare sens de la axul drumului pe sectorul de drum între Aqua Magic (Mamaia) și Hostel Max Navodari. Traficul auto în ambele sensuri se va putea desfășura pe benzile rămase, respectiv două benzi în stațiunea Mamaia și pe o singură bandă în Mamaia Sat și Năvodari.

– între 8:30 și 13:30 – nu se vor putea executa întoarceri în sensurile giratorii, traficul auto putându-se face doar pe direcțiile înainte sau dreapta.

– între 8:30 și 9:15 – se va restricționa complet sensul de mers dinspre Mamaia spre Năvodari, în apropierea Hotelului Rex.

Ocean Lava România estimează un număr de 2.000 de concurenţi ce vor lua startul în cadrul concursului desfăşurat în staţiunea Mamaia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS