Confidenţialitate

Restricții pe Valea Oltului din cauza unor lucrări

Circulația rutieră se desfășoară cu restricții, marți, pe DN 7 – Valea Oltului, între județele Sibiu și Vâlcea, în zonă fiind făcute mai multe lucrări, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Astfel, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulația rutieră va fi afectată pe tronsonul kilometric 231+600 de metri- 232+500 de metri, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, unde se lucrează la demontarea parapetilor degradați și se montează un parapete metalic tip H4b.

Se circulă pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație, între orele 08.00 -17.00.

De asemenea, se fac lucrări de reparații la carosabil pe DN 7A, între kilometrii 43 – 44, pe raza localității Voineasa, județul Vâlcea, unde se lucrează la refacerea suprafeței de rulare, între orele 08.00 – 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din cale, dirijat de piloți de circulație. Același lucru se întâmplă și pe DN 67, între kilometrii 178+600 de metri – 178+900 de metri, pe raza localității Govora, județul Vâlcea, unde se lucrează la amenajarea sensului giratoriu. Circulația rutieră se va desfășura pe jumătate din cale, dirijat de piloți de circulație, între orele 08.00 – 20.00.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.