Confidenţialitate

Restricții la intrarea în Ungaria pentru șoferii de TIR, de joi seară până vineri seară | AUDIO

Noi interdicții pentru traficul greu la granița cu Ungaria intră în vigoare joi seara, dar și în weekend.

Polițiștii de frontieră români recomandă șoferilor să se îndrepte către toate punctele de trecere a frontierei care permit trafic greu pentru a nu supra-aglomera punctele mari.

Circulația camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este interzisă prin Ungaria de joi ora 23, ora României, până vineri la ora 23, deoarece ziua de 20 august este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.
Urmează apoi restricțiile specifice de weekend.
Purtătorul decuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar șef Laura Beatrice Bondar:

”În perioada week-end-ului, 21.08.2021 ora 23.00 (ora României)-22.08.2021 ora 23.00 (ora României), rămân valabile restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj, în ţara vecină. Restricţiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură. Având în vedere cele mai sus menţionate, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiilor de circulație pe drumurile publice din Ungaria.”

Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ciprian Boițiu