Restricții de circulație sâmbătă și duminică în zona Grădinii Icoanei

Traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă și duminică, pe străzile adiacente Grădinii Icoanei pentru a permite desfășurarea unei manifestări cultural-religioase.

Potrivit unei informări a Brigăzii Rutiere, sâmbătă, între orele 15,00 și 21,00 circulația va fi restricționată pentru procesiunea religioasă care va avea loc pe traseul str. Icoanei — str. I. L. Caragiale — str. Polonă — str. Pictor Arthur Verona — Parcul Icoanei.

Duminică, între orele 11,00 — 16,00 vor fi din nou restricții de circulație, procesiunea urmând să aibă loc pe traseul str. Icoanei — str. I. L. Caragiale — str. Polonă — str. Pictor Arthur Verona — Parcul Icoanei.

Deplasarea participanților se va face pe partea carosabilă, cu restricționarea traficului rutier și închiderea temporară a circulației pe aceste străzi.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfășurare a evenimentului, să folosească autovehiculele personale cât mai puțin pentru a evita blocajele de trafic și să opteze pentru mijloacele de transport în comun, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfășurare a evenimentului, să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă participanți.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS