Confidenţialitate

Restricții de circulație în zona barajului Vidraru pentru o competiție de ciclism

Duminică, 24 iunie, va avea loc cea de-a 5-a ediție a concursului de mountain bike, Vidraru Bike Challenge.

Competiția se desfășoară în munții Făgăraș, cu plecare din zona barajului Vidraru, comuna Căpățâneni, județul Argeș. Circulația va fi îngreunată și se va circula cu restricții pe segmentul de drum de Transfăgărășan, intre comuna Căpățâneni și barajul Vidraru, intre orele 09-10:00.

Vor fi peste 500  de concurenți pe pe cele 3 trasee de MTB cu dificultăți diferite: 34, 52 și 90 km.

Competiția Vidraru Bike Challenge este organizată de către Asociația Sportivă Adventuremania, care își propune să antreneze an de an cât mai mulți oameni  într-o viată activă.

”Atragem atenţia organizatorilor, cât şi participanţilor la eveniment, că sectorul de drum pe care se desfăşoară competiţia este o zonă în care numărul urşilor a crescut semnificativ în ultimii ani, aceste animale sălbatice fiind prezente din ce în ce mai des pe Transfăgărăşan, conform informării Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România (AGVPS)”, avertizează reprezentanţii CNAIR.

Aceştia precizează că pe sectorul cuprins între Piscu Negru – Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800) al şoselei Transfăgărăşan circulaţia rutieră este în continuare închisă pentru toate categoriile de autovehicule.