Confidenţialitate

REȘIȚA: În ajun de Ziua îndrăgostiților, doi tineri îndrăgostiți au căzut cu mașină de la 15 metri

Doi tineri din Reşita, de aproximativ 20 de ani, au plonjat noaptea trecută cu un autoturism de la o înălțime de aproximativ 15 metri.

Cei doi tineri, au plecat la o plimbare nocturnă când, la un moment dat, la intrarea pe Pasajul Nera din Reșița, probabil din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului, iar mașina a urcat pe trotuar, a rupt o balustradă metalică, după care s-a rostogolit pe o pantă foarte abruptă și s-a oprit pe o altă stradă cu roțile în sus – transmite corespondentul Europa FM, Vali Popovici.

Mai mult că sigur că cei doi tineri purtau centurile de siguranță fiindcă altfel, având în vedere înălțimea de la care a căzut mașina, acum vorbeam de o tragedie. Mai mult chiar – cu tot șocul prin care cei doi au trecut, aceștia au ieșit singuri din mașînă și s-au adăpostit în garajul lângă peretele căruia au aterizat cu mașînă cu tot.

Locatara casei a ieșit imediat afară, s-a asigurat că nu sunt răniți și a sunat la 112. La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care văzând ce s-a întâmplat, cu toată împotrivirea inițială a tinerilor, i-a transportat pe cei doi la UPU pentru un consult suplimentar. Din fericire, în afară șocului, cei doi nu au pățit mai nimic. Pot spune că s-au născut a două oară având în vedere prin ce au trecut.

Pompierii militari au îndepărtat bornele de la bateria electrică a mașinii și au ajutat la repunerea ei pe roți, iar o platformă de intervenție a ridicat vehiculul și a eliberat zona. Autoturismul avariat era de fabricație recentă și era primit de tânăr că și cadou de la părinții acestuia care sunt plecați în Austria la muncă. Din păcate, după evenimentul rutier de astă noapte, mașina mai este bună doar de piese de schimb și fier vechi.

Șoferul are 20 de ani, conduce de la 18 și nu a mai fost implicat în nici un accident rutier până în prezent.