Confidenţialitate

Republica Fantastică România: În arest la domiciliu, acuzat de luare de mită și în același timp angajat la stat cu un salariu mai mare decât președintele României – AUDIO

În Republica Fantastică România, poți fi în arest la domiciliu, acuzat de luare de mită și în același timp angajat la stat, cu leafă grasă din banul public – de luni și luni de zile.

Este cazul fostului director de la Administraţia Porturilor Dunării Maritime, din Galați.

Reținut în aprilie, acuzat că ar fi luat mită de la mai multe persoane ca să le asigure angajarea în compania pe care o conducea, acesta a fost plasat în arest la domiciliu, dar judecătorii i-au dat, cumva, și dreptul de a merge la muncă. Asta deși este acuzat de o infracțiune ce ar fi fost comisă în directă legătură cu funcția sa în companie.

Acesta a reușit să revină tot în biroul șefului, pe post de consilier managerial al noului director.

Vechiul director acuzat de luare de mită, acum consilier la noul șef, aflat încă în arest la domiciliu, are un salariu lunar de 27.000 de lei, care este chiar mai mare decât al președintelui României.

Administrația Porturilor Dunării Maritime S.A. Galați, fondată în 1991, reorganizată în companie națională prin Hotărârea Guvernului României nr. 518/1998, funcționează ca societate pe acțiuni și desfășoară activități de interes public național.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.