Reprezentanții câtorva școli au început discuțiile cu părinții despre cum vor să învețe copiii lor | AUDIO

În așteptarea deciziilor de la Direcțiile de Sănătate Publică și de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență, unele școli din țară și din capitală au început să-i întrebe pe părinți cum anume vor să învețe copiii lor: tot timpul la școală, în format mixt-fizic, la școală două săptămâni și apoi, acasă, online, sau integral online.

Otilia Guli este președinta Asociațiilor de Părinți din sectorul 6 și spune că la școala în care învață copilul său, Liceul Teoretic Marin Preda, părinții au optat deja pentru un scenariu hibrid de învățare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Totodată, spune președinta Asociațiilor de Părinți din sectorul 6, Primăria a cumpărat deja 30 de table inteligente pentru învățarea online.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vă reamintim, potrivit Ministerului Educației, abia cu trei zile înainte de începea anului școlar, părinții vor afla cum vor învăța copiii lor.

Conform calendarului propus de responsabilii din Educație și Sănătate, deciziile vor fi luate pe 10 septembrie, în funcție de situația epidemiologică înregistrată la 7 septembrie.

Foto: pexels.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS