Confidenţialitate

Reprezentanța Comisiei Europene publică un studiu despre beneficiile Vitaminei D

Reprezentanța Comisiei Europene în România a postat, marți pe Facebook, un studiu finanțat de UE, publicat în 2017, care arată că cercetătorii recomandă o alimentație bogată în vitamina D, mai ales în lunile de iarnă.

„Cercetătorii recomandă o alimentație bogată în vitamina 🇩, mai ales în lunile de iarna, care să includă produse precum ouă, pește gras și ciuperci, arată un studiu finanțat de Uniunea Europeană și publicat în anul 2017. 🇪🇺”, precizează Reprezentața CE în România, pe pagina de Facebook.

Aceștia o citează pe coordonatorul proiecului din 2017 care spune că trebuie efectuate cercetări privind nutriția.

„«Trebuie să desfășurăm cercetări privind nutriția în grupurile de populație vulnerabile, pentru a dezvolta recomandări specifice etapei de viață pentru aportul de nutrienți», declara coordonatorul de proiect Mairead Kiely cu privire la direcțiile viitoare de cercetare”, conchide Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Liviu Dragnea a spus, duminică seară, după discuțiile despre buget în Comitetul Executiv al PSD, că intenționează ca o sumă importantă din fondurile serviciilor secrete să ajungă la Sănătate, pentru programele destinate copiilor, precum alocarea de vitamina D sau schemele pentru diabetici.