Repetiţiile pentru spectacolul „Egoistul” din 7 septembrie sunt în linie dreaptă

Spectacolul „Egoistul” cu Radu Beligan se va juca pentru prima oară în acest an la Teatrul Tineretului pe 7 septembrie, iar repetiţiile au intrat în linie dreaptă.

Radu Beligan repetă zilnic pe scena de la Palatul Naţional al Copiilor, alături de o distribuţie senzaţională, care îi include pe: Adriana Trandafir, Damian Crâşmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu şi Silviu Biriş.

În plus, în acest spectacol, care se va juca atât pe 7 cât şi pe 8 septembrie, spectatorii îl vol regăsi pe Radu Beligan nu numai în calitatea ce i-a adus notorietatea, cea de interpret, ci şi în alta, la fel de apreciată – aceea de regizor.

Tot în cadrul debutului de stagiune spectatorii sunt așteptați şi la „Dineu cu proşti”, pe 5 şi 6 septembrie, când îi vor putea vedea pe: Horaţiu Mălăele,  Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Teodora Mareş, Dorin Andone, Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu.

Dineu cu prosti

Pe 28 septembrie, în “Maitreyi”, tulburătoarea poveste de dragoste a lui Mircea Eliade pusă în scenă de Chris Simion tot la Palatul Naţional al Copiilor, publicul îi va putea aplauda pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadâr, Vlad Zamfirescu, Doru Ana şi Anca Sigartău.

Maitreyi

Bilete pentru toate reprezentaţiile de mai sus se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro şi bilete.ro.