Reguli de acces la concertul Depeche Mode

Doar 6 zile îi mai despart pe fanii ardeleni de întâlnirea cu Depeche Mode ce va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Pregătirile au intrat în linie dreaptă, zilele acestea fiind programate să înceapă lucrările de amenajare pe stadionul Cluj Arena.

Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit de promovare a celui mai recent album, “Spirit”.

Accesul pentru concertul de duminicaă se va face începând cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 17:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor.

De la ora 19:30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 20:45.

Ca urmare a pregătirilor de pe Cluj Arena din perioada următoare, în zonă vor fi aplicate şi câteva restricţii de circulaţie, după cum urmează:

În perioada 17 – 25 iulie, între orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu Strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu Strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită. Pe 23 iulie, între orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită. Pe 23 iulie, între orele 17:00 – 24:00, pe strada George Coşbuc, de la intersecţie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

Accesul la concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilet mai au la dispoziţie foarte puţine opţiuni pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, multe categorii fiind epuizate cu mult timp în urmă.