Regretatul Freddie Mercury continuă să le trimită cadouri celor dragi

Legendar solist al trupei Queen, Freddie Mercury continuă să trimită cadouri de Crăciun rudelor şi prietenilor săi, la 28 de ani de la moarte.

Artistul a prevăzut în testamentul său o clauză prin care lanţul de magazine londonez Fornum and Mason trebuie să trimită în fiecare an un coş de Crăciun persoanelor aflate pe lista sa, relatează Agerpres, citând un articol publicat de ziarului britanic Daily Mirror.

Unul dintre aceşti prieteni este Elton John, care a mărturisit că Freddie Freddy “era plin de dragoste faţă de viaţă şi nu a arătat tristeţe înainte de moarte”.

“La o lună după ce s-a stins din viaţă, la 24 noiembrie 1991, am primit un coş cu cadouri şi o felicitare”, a povestit Elton John.” Pe el era scris: “Dragă Sharon cred că îţi va plăcea. Cu dragoste, Melina. Crăciun Fericit”.

“Ne-am gândit că este un gest superb, care se repetă an de an”, a declarat un purtător de cuvânt al lanţului de magazine britanic.

Costul acestor cadouri este trecut în contul uriaşei moşteniri lăsate de Freddie Mercury şi care continuă să crească datorită difuzării cântecelor sale.

Numele lui Freddie Mercury nu va fi dat uitării niciodată, nici de familia sa nici de fanii săi, care zilele acestea s-au putut bucura de noul videoclip al piesei sale “Thank God It’s Christmas”, lansat inţial în 1984.

“Thank God It’s Christmas” nu a avut un videoclip original, iar lansarea sa în premieră se încadrează în tendinţa prin care trupa Queen vrea să renoveze imaginea unor mari hituri, precum “Bohemian Rhapsody”, “Don’t Stop Me Now”, sau “A Kind Of Magic”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS