Confidenţialitate

Regizorul Stere Gulea discută cu Moise Guran și Vlad Petreanu despre ”Moromeții 2” – VIDEO

În exclusivitate pe europafm.ro – site-ul radio no.1 din România, regizorul Stere Gulea discută cu Moise Guran și Vlad Petreanu despre Moromeții 2”.

În cinematografe din 16 noiembrie, filmul ”Moromeţii 2” continuă povestea familiei lui Ilie Moromete din satul din Câmpia Dunării şi îl aduce în prim-plan pe mezinul Niculae.

Anii 1945 – 1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el şi cea de a doua soţie, Catrina, tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi.

În rolurile principale sunt actorii Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru şi Iosif Paştina. Imaginea este semnată de Vivi Drăgan Vasile, iar producţia este realizată de Oana Giurgiu şi Tudor Giurgiu.

Despre cât de greu este să continui un film devenit simbol pentru cinematografia românească, Moromeții (1987), și care sunt surprizele la care vă puteți aștepta pe marile ecrane din 16 noiembrie în ”Moromeții 2”, într-o discuție relaxată, la Europa FM, cu Stere Gulea și jurnaliștii Moise Guran și Vlad Petreanu.