Regina Marii Britanii vede prima “Spectre”, noul film din seria “James Bond”

Pentru prima dată în istorie, un film din seria “James Bond” va fi lansat în aceeaşi seară în cinematografele din Marea Britanie şi Irlanda. Evenimentul are loc azi. Dacă britanicii se bucură de noua peliculă cu agentul 007 începând cu 26 octombrie, restul fanilor mai au de aşteptat.

Azi, Regina Elisabeta a II-a şi nepoţii ei, prinţul Harry şi William, vor asista la premiera mondială a filmului “James Bond: Spectre”, la Royal Albert Hall din Londra.

Suverana britanică este cea care l-a felicitat  i-a mulţumit pentru realizările sale, lui James Bond, în 2012, cerându-i să îi devină gardă de corp, într-un videoclip ce a fost prezentat oficial în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Londra.

Filmul “Spectre”, regizat de Sam Mendes, va intra în cinematografele din Statele Unite pe 6 noiembrie. Filmul va avea premiera în România tot pe 6 noiembrie.

Cele 23 de filme “James Bond” realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea.

Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, “Skyfall”, a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS