Confidenţialitate

Recomandat de Europa FM | Alexa Stănescu recomandă o serie de podcasturi

Mihai Dinu aduce, la fiecare final de săptămână, Recomandat de Europa FM, în Weekend cu Prietenii, o rubrică ce adună la un loc idei pentru vacanță, testate de colegi, vedete și persoane publice. De la cărți și albume muzicale, la destinații, rețete și experiențe noi.

Alexa Stănescu din echipa știrilor Europa FM  recomandă o serie de podcasturi străine și nu numai.

“Dacă  ascult un episod în timp ce conduc, sau merg cu metroul, sau spăl vase, sau chiar când gătesc mă relaxez și îmi încarc bateriile. Îmi plac foarte mult podcasturile americane. Preferatul meu este Armchair Expert, realizat de actorul Dax Sheppard, sigur îl știți din seriale, sau poate drept soțul actitei Kristen Bell. Nu e singur in emisiune, are lângă el o bună prietenă cu care se completează și îți e drag să îi asculți.

Un alt podcast este The Happyness lab, gazda este Laurie Santos, o profesoară la universitatea Yale care povesteste despre comportamentul maimuțelor și studiile ei total inofensive dar fascinante. 

La final nu pot să nu vă recomand si un podcast românesc, pe sufletul meu: Mind Arhitect al lui Paul Olteanu care vorbeste despre neurostiință, dar pe românește, si ne face să înțelegem de ce ne comportăm într-un anume fel, cum să ne facem obiceiuri noi și bune, ne lamureste daca banii aduc fericirea, de ce somnul îți poate salva viata, cum să luăm anumite decizii mai ușor sau ce sens are viața?

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.