Real Madrid participă cu tot lotul la Campionatul Mondial al Cluburilor

Antrenorul Zinedine Zidane nu îl va lua luna viitoare în Emiratele Arabe Unite doar pe al 3-lea portar, Luca Zidane, fiindcă fiul său încă se recuperează după o operație.

FIFA a publicat abia joi loturile complete ale celor 7 echipe care vor juca pentru trofeu la Abu Dhabi, între 6 și 16 decembrie, fiindcă a trebuit să aștepte finala Copei Libertadores.

Trofeul a fost câștigat de Gremio Porto Alegre, brazilienii care vor reprezenta astfel America de Sud.

America de Nord va fi pezentă cu mexicanii de la Pachuca, Asia îi va trimite pe japonezii de la Urawa Red Diamonds și Al-Jazira – echipa țării gazdă, din partea Africii vin Wydad Casablanca din Maroc, iar cea de-a 6-a confederație: Oceania, îi va avea pe Auckland City, din Noua Zeelandă.

Meciurile se vor disputa pe două stadioane: “Sheikh Zayed” de 43.000 de locuri și “Hazza Bin Zayed” cu 22.700 de locuri.

Competiția va debuta la 6 decembrie cu meciul Al-Jazira – Auckland, iar Real Madrid va intra în luptă la 13 decembrie, direct în semifinale.

Ibericii au câștigat anul trecut Campionatul Mondial al Cluburilor, iar cel mai bun fotbalist și golgheterul turneului a fost Cristiano Ronaldo, cu 4 goluri marcate.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS