Real Madrid a învins-o greu pe Sporting Lisabona în Liga Campionilor

Campioana Europei – Real Madrid a trecut cu mari emoții acasă de fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo, Sporting Lisabona, care a condus cu 1-0 până spre final. Golul portugezilor a fost marcat de Cesar în minutul 48, iar salvarea a venit până la urmă de la Ronaldo, care a înscris în minutul 89 dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri, executată perfect la vinclu. Victoria a adus-o Morata în al 5-lea minut de prelungiri, dintr-o pasă de la James Rodriguez, ambii fiind introduși de Zinedine Zidane în ultimele 20 de minute.

Scorul serii a fost reușit de Borusia Dortmund: 6-0 la Legia Varșovia. La scoruri clare au mai câștigat Leichester City: 3-0 la FC Bruges, Olympique Lyon: tot 3-0 acasă cu Dinamo Zagreb și Manchester City: 4-0 cu Monchengladbach după un „hattrick” al lui Kun Aguero, completat de Iheanacho.  Amintim, partida din Anglia ar fi trebuit să se joace marți, dar a fost amânată din cauza ploii torențiale care a inundat gazonul.

În celelalte partide de miercuri, FC Porto a remizat 1-1 cu FC Copenhaga, Juventus a fost tot egală cu FC Sevilla: 0-0, Leverkusen a scos un 2-2 cu TSKA Moscova, iar Monaco a câștigat cu 2-1 la Tottenham.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS