Confidenţialitate

Reacții după decizia coaliției de a avea candidați separați la Primăria București. Cătălin Drulă: „Partidul comasat PSD-PNL, din ce în ce mai disperat”. Ce spun Nicușor Dan și Cristian Piedone

Reacții după decizia coaliției PNL-PSD de a avea candidați separați la Primăria Capitalei. Edilul actual al Bucureștiului Nicușor Dan, liderul USR Cătălin Drulă, primarul sectorului 5 Cristian Popescu Piedone și liderul PMP Eugen Tomac au scris cu toții mesaje pe paginile de socializare.

Actualul primar al Bucureștiului – Nicușor Dan –  candidat independent susținut de Drepata Unită și Reper pentru un nou mandat – a postat un mesaj foarte scurt pe Facebook, făcând trimitere la presupuse legături între politic și domeniul imobiliar.

„Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanțeze?”, este mesajul scris de Nicușor Dan.

O reacție și de la un alt candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei: Cristian Popescu Piedone, susținut de Partidul Umanist Social Liberal.

Pe aceeași rețea de socializare, Cristian Popescu Piedone a scris „mazilirea” doctorului Cătălin Cîrstoiu este „blat politic” prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan.

„Partidul comasat PSD-PNL, proiectul lui Iohannis, e din ce în ce mai disperat”, a scris pe Facebook liderul USR Cătălin Drulă.

Iar liderul PMP, Eugen Tomac, susține că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”, care va produce efecte ca „într-un joc de domino”.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din luna iunie este 30 aprilie.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea și Facebook / Cătălin Drulă

Citește și: Gabriela Firea și Sebastian Burduja, noii candidați ai PSD și PNL pentru Primăria Capitalei | AUDIO