Confidenţialitate

Cioloș, critici la adresa premierului Cîțu pentru modul în care l-a demis pe ministrul Voiculescu

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a comentat pe Facebook, înlocuirea lui Vlad Voiculescu și l-a criticat pe premierul Florin Cîțu.

”Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil.
Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public.
Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare”, a precizat Dacian Cioloș.

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat într-o postare pe Facebook informația despre demiterea din funcție a lui Vlad Voiculescu.

”Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!
Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen”, a scris liderul social-democrat.