Confidenţialitate

Reacția lui Nicușor Dan la decizia ANPC de a scoate de pe traseu 100 de mijloace de transport în comun: ANPC e noua bâtă a PSD în București

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a scris pe Facebook că „ANPC e noua bâtă a PSD în București”, după ce în București, peste 100 de autobuze, tramvaie și troleibuze nu vor mai putea ieși pe traseu din cauza neregulilor constatate de comisarii de la Protecția Consumatorilor. După o lună și jumătate de la ultimele verificări, ANPC a revenit în control și au găsit mijloacele de transport în comun necurățate, uzate, cu scaune și mânere rupte.

Primarul General din București a scris pe Facebook că Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) „este noua bâtă” a PSD-ului.

„Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie (anunț făcut chiar azi)”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan: Serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelență

„E adevărat: nu e totul perfect în București, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani și unele adâncite de regimul Firea, timp de patru ani. Dar serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelență. Nu punem lacătul pe București, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat. Mi-aș dori să existe suficienți bani la primărie ca să avem cele mai noi dotări pentru toată gama de servicii furnizate, dar asta nu e posibil deocamdată”, a mai scris Primarul General al Capitalei.

Nicușor Dan: Ce mai urmează să mai facă ANPC? Să oprească furnizarea apei calde, pentru că sunt avarii pe rețea?

„Ce mai urmează să mai facă ANPC? Să oprească furnizarea apei calde, pentru că sunt avarii pe rețea? Asta vor Gabriela Firea și prietenii ei de la ANPC? Probabil că bucureștenii se pot aștepta și la așa ceva de la subordonații plini de zel ai „Doamnei”. Sunt curios dacă sunt tot atât de „necruțători” cu primăriile sectoarelor 3, 4 sau 5”, a mai spus Nicușor Dan.

Sursa foto: Inquam Photo / George Călin

Citește și: Peste 100 de mijloace de transport în comun din Capitală nu vor mai ieși pe traseu. Ce nereguli a constatat ANPC. AUDIO