Confidenţialitate

Reacția lui Marcel Ciolacu la incidentul de pe litoral, unde 4 bărbați s-au bătut cu polițiștii și jandarmii: Toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri | AUDIO

Cei 4 bărbați care s-au bătut cu forțele de ordine pe plajă în Costinești – reținuți ieri cu propunere de arestare – au fost trimiși acasă. Parchetul Judecătoriei Mangalia i-a pus sub control judiciar. Scandalul din Costinești nu a fost singurul. În stațiunea Eforie, mai mulți turiști s-au bătut cu salvmarii nemulțumiți că nu au fost lăsați să intre în apă din cauza valurilor mari. Marcel Ciolacu îi susține pe polițiștii și jandarmii care sunt prezenți pe litoral în aceste zile de vacanță. Turiștii din sudul litoralului nu vor intra în apă nici astăzi. În mai multe stațiuni s-a arborat steagul roșu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În urma unui scandal care a degenerat, 6 bărbați au fost arestați pe plaja din Costinești după ce s-au bătut cu jandarmii veniți să aplaneze un alt conflict.

4 dintre aceștia au fost arestați preventiv și prezentați instanței care i-a pus sub control judiciar.

Un alt scandal a avut loc în această săptămână și în stațiunea Eforie, de data aceasta între câțiva turiști și salvamari.

Turiștii au devenit recalcitranți după ce salvamarii nu i-au lăsat să intre în apă. Forțele de ordine vor fi pe litoral și în acest weekend.

Marcel Ciolacu: Toleranță zero pentru așa-zișii bombardieri care confundă plajele cu maidanul

„Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri, care fac scandal și confundă plajele și drepturile cetățenești cu maidanul în România. Polițiștii și jandarmii au toată susținerea mea, a întregului Guvern și a tuturor oamenilor de bun simț din această țară”, a spus Marcel Ciolacu vineri.

Turiștii din stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun – Olimp, Venus, Mangalia și Saturn nu pot intra în apă nici astăzi, fiind arborat steagul roșu din cauza curenților puternici pentru a patra zi consecutiv.

La începutul săptămânii 6 oameni au murit înecați într-o singură zi.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Citește și: Puglia. Turiștii, enervați de noua regulă instituită pe plajele din regiune: Le este interzis să aducă mâncare și băutură de acasă | AUDIO