Confidenţialitate

Reacția lui Alec Baldwin după ce a tras accidental în directoarea de imagine Halyna Hutchins, iar aceasta a murit: „Am inima frântă”

Alec Baldwin a declarat în cursul zilei de vineri, 22 octombrie 2021, că are „inima frântă” în urma decesului unei directoare de imagine, conform Agerpres care citează Reuters. Baldwin a tras cu un pistol de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico, unde se producea filmul „Rust”, joi după-amiază.

Halyna Hutchins este numele directoarei de imagine. Avea 42 de ani și a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Universitar din New Mexico, acolo unde a fost declarat decesul femeii.

„Nu există cuvinte prin care îmi pot exprima șocul și tristețea legat de accidentul tragic în urma căruia a murit Halyna Hutchins, soție, mamă și colegă extrem de admirată”, a spus Alec Baldwin.

Polițiștii au declarat joi seara că nu au fost formulate acuzații, însă ancheta rămâne deschisă. Baldwin s-a prezentat din proprie voință la sediul poliției pentru a oferi o declarație cu privire la incident, conform publicației Santa Fe New Mexican.

Sursa Foto: Twitter / Piers Morgan

Citește și: Accident pe platoul de filmare a unui western: Femeie împușcată mortal de actorul Alec Baldwin