Confidenţialitate

Răzvan Cuc i-ar fi cerut Mădălinei Mezei, fosta directoare TAROM, să oprească cinci curse interne

Fosta directoare TAROM a spus vineri, într-o conferința de presă, că ministrul Răzvan Cuc i-ar fi cerut să oprească cinci curse interne.

”Am discutat pe posibilitatea opririi la sol a aeronavelor pe cursele interne. I-am spus că nu pot să fac eu așa ceva pentru că sunt pilotate de niște oameni liberi și n-am eu nicio putere să-i fac să țină avioane la sol. Pe mine m-a șocat interpelarea dânsului”.

Potrivit fostei directoare, au fost vizate cursele din Timișoara, Baia Mare, Satu Mare, Oradea și Iași către București, în ziua moțiunii de cenzură.

“Voi merge în instanţă să caut nu atât dreptatea mea, cât a companiei. Am venit şi am promis oamenilor care s-au uitat în ochii mei şi s-au întrebat de ce să creadă în mine şi eu le-am spus că creadă în mine că sunt din companie şi am venit cu mandat pentru companie. Iar soluţia noastră de acum este ultima pentru companie. Şi m-am angajat că le vom reda demnitatea. Însă, din păcate, mandatul meu a fost curmat într-o noapte şi, ca atare, planul TAROM nu ştiu unde vom merge”, a susţinut Mădălina Mezei.

DNA s-a autosesizat în cazul acuzațiilor că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut fostei directoare TAROM, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.