Confidenţialitate

Răzvan Burleanu se va adresa UEFA după egalul din Kazahstan: “Nu am fost lăsaţi să jucăm”

Federația română de fotbal va depune un memoriu la UEFA după arbitrajul din Kazahstan, unde România a remizat 0-0 și a pierdut nu doar două puncte, ci și trei jucători, accidentați. Anunțul a fost făcut de președintele FRF, Răzvan Burleanu, care la revenirea de la Astana a spus că se va adresa forului continental, chiar dacă rezultatul nu mai poate fi schimbat.

Burleanu va reclama la UEFA problemele cauzate de terenul sintetic pe care tricolorii au fost nevoiți să joace în Kazahstan, precum și jocul violent al echipei gazdă – joc tolerat de arbitrul portughez Manuel de Sousa, despre care șeful FRF spune că poate fi acuzat de incapacitate sau chiar de rea intenție.

Răzvan Burleanu a adăugat că doi dintre cei trei jucători accidentați în Kazahstan, Săpunaru și Dragoș Grigore, ar putea reveni pînă la ultimul meci programat anul acesta în preliminariile Cupei Mondiale, cel cu Polonia din data de 11 noiembrie. Chipciu are în schimb șanse mici să se refacă în timp util, după ce a suferit o ruptură musculară.