Râzi în serie: Serialele pe care trebuie să le urmăreşti dacă vrei comedie de calitate – VIDEO

Ce poate fi mai bun decât să urmărești un serial bun de comedie la sfârșitul unei zile obositoare de muncă, în vacanță sau în weekend? Fie că ești singur și vrei să te relaxezi, fie că ești împreună cu gașca, poți alege dintre sugestiile noastre, iar distracția este asigurată:

Veep

Unde apare Julia Louis-Dreyfus e clar că trebuie să te aștepți la comedie de calitate. Filmat în Washington DC, Veep e un serial de comedie în care fosta senatoare Selina Meyer (interpretată de Dreyfus) devine vicepreședinte și descoperă că postul nu e deloc așa cum și l-a imaginat. Creat de Armando Iannucci, comedia are scenariu, dar e filmată în stil improvizat, având astfel o autenticitate deosebită și un plus de umor.

https://www.youtube.com/watch?v=ZUnAbwaDYr0

Poţi urmări serialul Veep oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Little Britain USA

Un spin-off al serialului de comedie britanic cu același nume, Little Britain USA a surprins Statele Unite cu un umor specific Regatului Unit. Doi bărbați și foarte multe personaje ciudate, interpretate de creatorii și vedetele unuia dintre cele mai bune serial de comedie: Matt Lucas și David Walliams.

Poţi urmări serialul Little Britain USA oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Bine Dotat

Îți va plăcea de Ray. Fie pentru umorul său negru, fie din pură compasiune. Pe vremea liceului era atletic, popular și se pregătea să urmeze o carieră de success, iar acum e antrenor de baschet la același liceu, părăsit de soție și sărac lipit. Cu puțin ajutor, Ray decide să-și încerce norocul în domeniul escortelor masculine, despre care nu știe mai nimic, dar pentru care este extreme de… bine dotat.

Poţi urmări serialul Bine Dotat oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.