Confidenţialitate

Rațiunea Zilei, de Cătălin Striblea: Premierul Orban: ”Mortalitatea ridicată se datorează persoanelor care se îmbolnăvesc” | VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă că mortalitatea ridicată din rândul bolnavilor COVID, în România, se datorează celor care au boala. „Totul se datorează persoanelor care se îmbolnăvesc”.

„Dacă persoanele care se îmbolnăvesc sunt persoane care au și alte boli sau au vârste înaintate, boala afectează mult mai tare aceste persoane”, a adăugat prim-ministrul.

Declarația sa vine după ce Federația Solidaritatea Sanitară, un sindicat, a solicitat autorităților să suspende malpraxisul medical, iar medicii să aibă imunitate în perioada pandemiei.

Cătălin Striblea explică dacă acest lucru e posibil.

Rațiunea Zilei, de Cătălin Striblea, este de luni până vineri pe frecvențele Europa FM în emisiunea Drum cu Prioritate cu Radu Constantinescu, de la 15:25.

O puteți găsi pe www.europafm.ro și sub formă de podcast, accesibil inclusiv în Aplicația Europa FM, iTunes și Spotify, dar și sub formă de episoade video direct pe canalul de YouTube Europa FM.