Confidenţialitate

Răspunsurile amuzante ale ascultătorilor la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?” – AUDIO

Ascultătorii care își doresc să se relaxeze la ei acasă s-au înscris și astăzi, în număr mare, la concursul din Deșteptarea, la care pot câștiga, prin tragere la sorți, un fotoliu de masaj Komoder Bari.

De luni până joi, ascultătorii pot trimite mesaje audio, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”.

Au fost selectate trei dintre cele mai amuzante mesaje pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 22 mai.

“Pentru sănătatea emoțională a părinților, lăsați copilul pe fotoliu măcar 30 de minute pe zi”, a spus unul dintre ascultătorii noștri.

“No me quitte pas le massage/ Comme çi comme ça/ No me quitte pas/ No me quitte pas”, este mesajul transmis de unul dintre ascultători.

“Foaie verde, carantină/ Plictiseală și rutină/ Stai acasă și te-ngrași/ Canapea și papanași/ Aaau! Te-așezi pieziș, balenă/ De Crăciun, erai sirenă/ Carantina te-a dublat/ Vrei masaj, balon umflat?/ Dar ce zici de o dietă, maraton sau bicicletă?/ Te-ai făcut cât mangalița/ Cu slănina mi-ai rupt spița”, a răspuns una dintre ascultătoarele noastre la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”

Astăzi, al treilea mesaj este cel câștigător, cel care intră în finala de mâine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.