Radu Muntean, regizorul filmului "Boogie", la "Interviurile Europa FM"

‘Boogie’ este titlul celei mai recentei premiere a unui film românesc. Pelicula a fost lansată în cinematografele din marile oraşe ale ţării.

Povestea filmului este una captivanta.De 1 Mai la mare e vant, apa rece ca gheata, jumatate din hoteluri goale, terasa Belvedere din Olimp pustie si bowlingul inchis.

Plecat cu sotia si copilul de 3 ani la mare, in minivacanta legala, Bogdan Ciocazanu se intalneste intamplator cu cei mai buni prieteni din liceu, la data si locul de care ii leaga cele mai glorioase escapade bahico-sexuale din tinerete. Penescu, agent la o firma de turism, si Iordache, stabilit de cativa ani in Suedia, sunt liberi si pusi pe distractie.

Dupa masa de seara, servita pe terasa unui hotel care-i trezeste amintiri din tinerete, Bogdan, sau Boogie, cum ii spun prietenii, se vede prins intre obligatiile de familie si tentatia de a retrai o seara ca in vremurile bune, cand viata parea simpla si frumoasa.

Acum insa lucrurile s-au schimbat, diferentele dintre ei s-au marit, iar prietenia nu mai poate fi o relatie care se bazeaza doar pe gusturi comune la femei, bautura si echipe de fotbal.