Publicația rusească Sputnik o nominalizează pe Viorica Dăncilă pentru titlul de ”Omul Politic Român al Anului”

Sputnik România Moldova o propune pe Viorica Dăncilă pentru titlul de ”Omul Politic Român al Anului”, după cum a anunțat în urmă cu puțin timp într-un articol în care o laudă pe aceasta.

”Prima femeie din istoria țării care conduce Guvernul a avut intervenții memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne și internaționale, la ședințele Cabinetului sau în diverse interviuri și conferințe de presă.

Una dintre aceste intervenții al premierului Dăncilă (SIC!), susținută chiar în Parlamentul European pe 3 octombrie 2018, poate fi considerată istorică: În numele României spun de la început că nu am venit să dau socoteală – sunt cuvinte pe care niciun premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei”, scrie publicația rusească Sputnik.

Sputnik a făcut nominalizarea într-un articol în care-și întreabă cititorii dacă sunt de acord că ”Omul Politic Român al Anului Centenarului este Viorica Dăncilă?”.
Până la ora publicării acestei știri votaseră 410 persoane iar 68% au considerat că Viorica Dăncilă merită titlul de ”Omul Politic Român al Anului”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS