Confidenţialitate

Psihologia Relațiilor, cu Gáspár György | Răspunsuri la întrebările delicate, primite de la ascultătorii Europa FM | AUDIO

Pentru întâlnirea din această săptămână, psihologul Gáspár György a pregătit răspunsuri la unele dintre cele mai delicate întrebări primite pe numărul de WhatsApp 0728.111.222.

”Teama de schimbare este normală și firească, aceasta nu înseamnă că urmează să facem ceva greșit, ne transmite doar că suntem în viață, că este necesar să avem atenția vigilentă și că viitorul ne aparține, atâta vreme cât luăm decizii curajoase și îndrăznim să riscăm”, spune psihologul Gáspár György.

Între întrebările din această întâlnire sunt cele legate de infidelitate, cum arată relațiile după divorț, mai ales atunci când implică și un copil, dar și cum îi putem arăta copilului atenția de care are nevoie.

”Un copil poate rămâne atașat de părinte, chiar și atunci când acesta este la distanță fizică, cu o singură condiție – ca între cei doi să existe dialog constant și copilul să știe că părintele îl poartă în suflet”, subliniază Gáspár György, la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Luni seara, de la ora 20, pe frecvențele Europa FM avem întâlnire, la Psihologia Relațiilor, cu psihologul Gáspár György, care răspunde întrebărilor primite de la voi prin WhatsApp la 0728.111.222 și discută despre subiectele sensibile care apar în viețile noastre.