Confidenţialitate

PSG oferă 125 de milioane de euro pentru Ronaldo

Paris St. Germain încearcă să profite de situația tensionată de la Real Madrid pentru a obține în cele din urmă transferul lui Cristiano Ronaldo.

Campioana Franţei este dispusă să plătească 125 de milioane de euro în schimbul starului portughez, căruia i-a pregătit un salariu anual de 19.5 milioane de euro, cu 2.5 milioane peste cel actual.  Potrivit cotidianului Daily Mirror, oferta a fost discutată, la Madrid, de președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, și impresarul jucătorului.

După eșecul 0-4 suferit contra marii rivale Barcelona, presa spaniolă a scris că Ronaldo i-ar fi cerut președintelui Florentino Perez să aleagă între el și antrenorul Rafa Benitez. Conducătorul Realului a anunțat la începutul săptămînii că tehnicianul beneficiază în continuare de toată susținerea sa.

O altă echipă dispusă să plătească peste 120 de milioane de euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo este Manchester United, de unde portughezul a fost adus de Real în 2009, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro.