Confidenţialitate

PSD savurează “victoria absolută” înregistrată la primăriile de sector și Generală

O premieră pentru București de la revoluție încoace – așa cataloghează președintele PSD Liviu Dragnea victoria absolută la alegerile locale. Partidul Social Democrat a câștigat Primăria Capitalei și toate celălalte primării de sector.

 

”Au apărut majoritatea rezultatelor din ţară, din peste 90% din secţii. La Capitală este pentru prima dată după Revoluţie când un partid politic câştigă tot. (…) Asta înseamnă pentru noi toţi o responsabilitate uriaşă”, a afirmat Dragnea într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului alături de Gabriela Firea şi candidaţii PSD la sectoare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Întrebat dacă mai rămâne valabilă oferta PSD către Nicușor Dan prin care acesta să preia funcția de viceprimar, refuzată de liderul Uniunii Salvați Bucureștiul, liderul social-democrat Liviu Dragnea spune că PSD nu va sta cu mâna întinsă la nesfârșit.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Gabriela Firea spune că e gata să-și înceapă activitatea de primar general al Capitalei.   Robert Negoita

 

Pentru aceasta, va ține cont de sfaturile consilierilor săi, dar se va consulta și cu soțul ei, Florin Pandele, ales, la rândul său, primar în localitatea Voluntari pentru al cincilea mandat. Gabriela Firea a declarat că va colabora și cu primarii de sector, ocazie cu care l-a nominalizat pe Liviu Negoiță, în locul lui Robert Negoiță.