PSD: Românii trebuie să se poată trata în spitale! Nu vom permite ca PNL să le mai ţină goale

Opoziția social-democrată susține că guvernanţi au înţeles „doar parţial” mesajul conform căruia „PSD nu va vota niciuna dintre prostiile/hoţiile/şmecheriile/aberaţiile cerute de ei!”.

„Dar nu este de ajuns! Românii trebuie să se poată trata în spitale! Nu vom permite ca PNL să le mai ţină goale şi închise. (…) Cum ar putea accepta orice om normal păstrarea spitalelor închise în timp ce păcănelele au fost redeschise? Şi mai primesc şi subvenţie de la stat??! Ne vedem în Parlament!”, scrie formațiunea într-o pe Facebook.

„Au înţeles mesajul! Din păcate, doar parţial. I-am avertizat că #PSD nu va vota niciuna dintre prostiile/hoţiile/şmecheriile/aberaţiile cerute de ei!”, susțin reprezentanţii PSD.

„Dar nu este de ajuns! Românii trebuie să se poată trata în spitale! Nu vom permite ca PNL să le mai ţină goale şi închise. Fără cozi ale umilinţei, fără bolnavi lăsaţi să moară la uşile spitalelor. Cum ar putea accepta orice om normal păstrarea spitalelor închise în timp ce păcănelele au fost redeschise? Şi mai primesc şi subvenţie de la stat??! Ne vedem în Parlament!”, adaugă PSD.

Guvernul propune Parlamentului prelungirea stării de alertă cu 30 de zile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS