Confidenţialitate

PSD nu a discutat situația lui Tudorel Toader

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că în ședința Biroului Național Permanent nu s-a discutat situația ministrului Justiției, Tudorel Toader, și că acesta, pe lângă sprijinul premierului trebuie să aibă și sprijin politic.

“E dreptul fiecărui coleg să își spună punctul de vedere. Așa este în democrație. Nu am discutat despre ministrul Justiției, nu am avut discuții legate de justiție. Suntem foarte preocupați în această perioadă de bugetul pentru 2019, având în vedere că trebuie să mărim alocațiile, să avem bani pentru investiții. De aceea vom face și ședința de Guvern de mâine”, a declarat Viorica Dăncilă.

“În perioada următoare vom face o analiză pe fiecare domeniu a îndeplinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activităţii pornind de la lucrurile realizate în cadrul programului de guvernare, lucrurile realizate în plus faţă de programul de guvernare şi ce avem de realizat în perioada următoare, bineînţeles şi cu o foaie de parcurs în ceea ce priveşte ce mai avem de realizat”, a declarat premierul, la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

Întrebată de ședința anunțată de Liviu Dragnea și care îl viza pe Tudorel Toader, Dăncilă a răspuns: “Domnul președinte Liviu Dragnea va vorbi despre acest subiect. Dacă dumnealui a făcut acest anunț înseamnă că va fi o întâlnire legată de discuții cu privire la dl Toader. Pe lângă susținerea premierului e nevoie ca fiecare ministru să aibă susținere politică”.