PSD: Ciolacu a suferit o criză de lipotimie. Liderul partidului este încă la spital | AUDIO

Liderul interimar al PSD a suferit o criză de lipotimie, cauzată – posibil  – de căldură şi lipsa de oxigen, transmite partidul.

Marcel Ciolacu a ajuns la spital pentru analizele necesare.

“Setul inițial de analize a ieșit în regulă, deci starea de sănătate este bună. Nu are niciun fel de istoric medical, este robust, sănătos, cum bine-l știți. Se întâmplă. Voi știți cel mai bine cum e sala de conferințe a PSD-ului, fără aer prea mult, cu multă căldură. Probabil că asta și cu presiunea din ultimele luni să-și fi spus cuvântul. Coronavirus nu este. Probabil că va fi testat. Nu are niciun fel de simptom pe această suferință”, purtătorul de cuvânt al formațiunii, Lucian Romașcanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În timpul unei declaratii la sediul PSD, Marcel Ciolacu a început să vorbească cu dificultate și să tremure.

Paul Stănescu, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că preşedintele interimar al social democraţilor a fost afectat in această perioadă de acuzaţiile aduse de preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit lui, șeful PSD a muncit şi foarte mult în această perioadă.

Eu am petrecut foarte mult timp cu el în ultima perioadă. Foarte mult l-a afectat că a fost acuzat de trădare naţională de către preşedinte. Marcel vine dintr-o familie de militari, tatăl său fiind unul dintre cei mai buni piloţi pe care i-a avut România şi sigur că a fost foarte afectat. E complicat la un asemenea nivel când preşedintele României acuză al treilea om în stat de trădare naţională. E un lucru foarte complicat. A fost şi starea de oboseală, volumul foarte mare de muncă, probabil şi condiţiile din sala de conferinţă care este undeva la subsol şi nu e foarte bine aerisită. Aşa se întâmplă, clachezi. Marcel nu avea probleme de sănătate, am discutat ore multe cu el, nu avea istoric medical sau ceva care sa atragă atenţia”, a spus Paul Stănescu.

Șef al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar Central din Capitală, unitate unde acesta poate primi îngrijri medicale în calitatea sa de demnitar.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS