Confidenţialitate

PSD anunță că va depune o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu | AUDIO

Partidul Social Democrat depune în această săptămână o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu.

Contează și pe voturile parlamentarilor PNL și UDMR care s-au exprimat public că ministrului Sănătății trebuie să plece din Guvern, spune vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea, la Europa FM:

„În această săptămână, această moțiune va fi depusă cât de repede, pentru că nu mai putem accepta această lipsă de empatie, incompetență. Mai mult, acum câteva săptămâni, PSD a depus o moțiune simplă împotriva ministrului USR Vlad Voiculescu, care nu a fost acceptată de reprezentanții PNL și UDMR. Uite, astăzi, având în vedere declarațiile publice pe care mulți lideri PNL și mulți lideri UDMR le fac, le dăm posibilitatea să-și recunoască greșeala și să voteze pentru demiterea lui Vlad Voiculescu.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mai mulți lideri liberali printre care, vicepreședintele  Ben Oni Ardelean, vor demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după felul haotic în care au fost evacuați pacienții ortopedici vineri seara, de la Spitalul Foișor din Capitală.

Ardelean a declarat că “tot circul, bâlbâiala și bătaia de joc la adresa pacienților de la Spitalul Foișor a umplut paharul”.

Un alt lider al PNL, Adriana Săftoiu, atrage însă atenția că gestionarea situației de la Foișor nu a fost în sarcina directă a lui Vlad Voiculescu, ci a DSU.

Foto: Inquam Photos / George Călin