Confidenţialitate

Protest al șoferilor, în județul Vaslui, din cauza stării proaste a unui drum care duce la Iași | VIDEO

Mai mulţi șoferi au protestat, duminică, pe DJ 244D, care face legătura cu judeţul Iaşi, din cauza stării proaste în care se află drumul pe teritoriul judeţului Vaslui. Protestatarii reclamă faptul că bucata din DJ 244D care se află pe raza judeţului Iaşi arată foarte bine, in timp ce partea aferentă judeţului Vaslui este deteriorată și plină de gropi.

Preşedintele Asociaţie “Voluntarii Buneşti – Avereşti”, Constantin Iftene.

”Motivul cestor proteste este starea deteriorată a drumului județean 244D, pe raza județului Vaslui. Suntem nemulțumiți pentru că nu se poate circula, mai ales în urma promisiunilor făcute în campania electorală, potrivit cărora Consiliul Județean Vaslui și Consiliul Județean Iași împreună vor moderniza întregul drum de ka Huli către Coropceni, Iași. De fapt s-a făcut foarte puțin, în scopul votării”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, spune că va repara drumul atunci cînd va avea bani

”Am căutat, pe orice cale, să facem posibilă racordarea tuturor localităților la centrul administrativ la județului Vaslui.” 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.