Confidenţialitate

Promovăm conceptul de fermă tradițională și de aceea Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, după metoda tradițională, declară Iustin Paraschiv (P)

La Provincia, brandul românesc deținut de Grupul Carmistin, a lansat prima gamă de ouă, provenite de la păsări crescute la sol, în condiții maxime de bunăstare.

Președintele grupului, Iustin Paraschiv, declară faptul că noua gamă de ouă, provine de la păsări vegetariene, crescute după metoda tradițională. Practic, sunt hrănite cu cereale, create dintr-o agricultură proprie responsabilă.

Grupul Carmistin a achiziționat ferma de la Colceag, județul Prahova

Grupul Carmistin a achiziționat în acest an ferma de la Colceag, ca parte a strategiei de extindere și diversificare a activelor agricole. Compania are în vedere producția de ouă provenind de la păsări crescute în condiții maxime de bunăstare, într-un cadru tradițional de fermă.

Acest concept reprezintă un pas important în evoluția pieței locale, unde din ce în ce mai mulți consumatori sunt interesați de proveniența și calitatea produselor alimentare pe care le consumă.

Pentru a se asigura că toate produsele sunt cât mai sănătoase și naturale, cerealele folosite în hrana păsărilor sunt cultivate pe terenurile deținute de companie în zona Horezu, renumită pentru aerul curat și solurile nepoluate. Cu alte cuvinte, hrana păsărilor este realizată intern, deținând astfel un control total asupra procesului de producție.

Mizând pe metoda tradițională, cu o alimentație preponderent din porumb, acest lucru va conferi o culoare intensă și naturală gălbenușului, specifică păsărilor crescute în gospodării.

Grupul Carmistin promovează conceptul de fermă tradițională

Acest concept se bazează pe principii precum protejarea mediului înconjurător, bunăstarea animalelor și calitatea produselor alimentare. Pentru a susține acest concept, Grupul Carmistin a investit considerabil în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că producția lor agricolă se încadrează în standardele cele mai înalte de calitate și sustenabilitate.

Dl. Paraschiv dorește să se concentreze pe valorile tradiționale, asigurând astfel o producție sustenabilă și ecologică. Această achiziție a fermei de la Colceag nu doar că va ajuta la dezvoltarea activității companiei, dar și la susținerea comunității locale prin crearea de noi locuri de muncă.

Așadar, compania Carmistin este hotărâtă să continue investițiile în dezvoltarea unei agriculturi sustenabile și responsabile.

La Provincia – Un exemplu de brand care îmbină tradiția cu inovația

Un nume important pe segmentul agroalimentar românesc este La Provincia, un brand recunoscut pentru calitatea superioară a produselor din carne de pui.

Divizia de pui reprezintă cca. 50% din afacerea Carmistin, companie poziționată astăzi între primii trei producători de alimente din România.

La Provincia este un brand care se angajează să ofere produse din carne de pui sănătoase cu gust autentic de pui de țară, provenite din ferme proprii și procesate cu grijă, garantând siguranță și calitate.

Brandul deține sub umbrela sa gamele Pui Vegetarian crescut cu legume și cereale, Pui crescut la sol, Pui fără antibiotice, Pui marinat și Pui bio, La Provincia fiind singura marcă românească cu două abatoare alimentației certificate BIO.

La Provincia respectă tradiția în producția de alimente, dar își adaptează procesele pentru a fi în pas cu timpul. Cu o gândire inovatoare și strategii bine puse în aplicare, brandul reușește să mențină nivelul de producție la cele mai ridicate standarde.

De asemenea, La Provincia pune accent pe sustenabilitate și responsabilitate socială, asigurându-se că procesele lor de producție sunt cât mai puțin nocive pentru mediul înconjurător și că aduc beneficii comunității locale.

Brandul La Provincia nu doar că îmbină tradiția cu inovația, dar reușește să ofere produse din carne de pui de înaltă calitate. Cultivarea propriilor cereale și asigurarea proceselor de producție eficiente și sustenabile oferă garanția că produsele La Provincia sunt bogate în nutrienți și au un gust autentic.

Prin urmare, consumatorii pot fi siguri că produsele La Provincia nu conțin conservanți sau aditivi artificiali și pot savura gustul pur și autentic de pui românesc.

Ouăle de la găini vegetariene La Provincia se regăsesc deja în supermarketurile Kaufland, la caserolă de 10 bucăți. Acestea sunt ambalate cu grijă, fiecare cutie fiind livrată în cele mai optime condiții.

La Provincia este un brand care pune mare preț pe calitatea produselor și se străduiește să ofere clienților săi produse de înaltă calitate, realizate în mod responsabil și sustenabil. Fiecare produs este atent selectat și verificat pentru a se asigura că atinge cele mai riguroase standarde, astfel încât consumatorii să aibă parte de o experiență satisfăcătoare în momentul consumării lor.

Acest angajament față de calitatea și sustenabilitatea produselor îi face pe consumatorii să aibă încredere în brand și să revină la produsele sale de fiecare dată când caută alimente sănătoase și cu un gust autentic românesc, mai adaugă Iustin Paraschiv.