Confidenţialitate

Programul “Bicicliști în București” –vouchere de 500 de lei

Primăria Capitalei a hotărât că cererile de înscriere în programul “Biciclişti în Bucureşti” să poată fi depuse şi online, prin e-mail.

Anunţul PMB vine că urmare a cozilor generate luni la ghişeele Direcţiei de Relaţii cu Cetăţenii.

“Dat fiind numărul mare de solicitări de înscriere în programul “Biciclişti în Bucureşti”, pentru a se evita supraaglomerarea la depunerea cererilor, Primăria Capitalei a luat decizia că aceste cereri să poată fi depuse şi prin e-mail”.
Proiectul prevede achiziţionarea de biciclete sau trotinete pentru bucureştenii care s-au înscris până la dată de 10 august 2017 şi are că scop încurajarea mersului pe bicicletă şi utilizarea mijloacelor de transport nepoluante.

Aceştia vor primi în ordinea înscrierii în proiect un voucher în valoare de 500 de lei care va fi folosit exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, trotinete şi dispozitive de tip Segway/Ninebot.

În cazul în care produsul cumpărat are o valoare mai mică de 500 de lei pot fi achiziţionate, pe aceeaşi factură fiscală, mai multe produse din cele acceptate în proiect şi/sau accesorii: căşti de protecţie, dispozitive de iluminat şi semnalizare, sonerii, ciclocomputere.

 

“Astfel, pentru înscrierea în Program este nevoie că solicitanţii să printeze, să completeze formularul de înscriere care se află pe site-ul www.pmb.ro, la secţiunea “Biciclişti în Bucureşti”, să-l semneze, şi să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părţi în cazul celor cu vize de reşedinţa), la adresa biciclişti@pmb.ro.

 

Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18.30 vor fi procesate în aceeaşi zi, iar cele sosite după ora 18.30 vor fi procesate a două zi, începând cu ora 08.30, ora la care se deschid şi ghişeele pentru relaţii cu publicul”, anunţă PMB.

Proiectul se va derula până la 31 decembrie.