Confidenţialitate

Programul ‘’Bicicliști în București’’: 3.000 de cereri depuse la Primăria Capitalei

Într-o singură zi, au fost depuse la Primăria Capitalei aproape 3000 de cereri pentru obținerea unui voucher de 500 de lei cu care să bucureștenii își pot cumpăra o bicicletă.

Municipalitatea este dispusă să acorde 5000 de astfel de vouchere. Cum aglomerația este mare, nu este exclus ca la finalul zilei de astăzi să se încheie înscrierile.

În prima zi de înscrieri în programul ‘’Bicicliști în București’’, la primăria Capitalei, au fost depuse 2935 de cereri pentru obținerea voucherului de 500 de lei.

Cei mai mulți bucureșteni au ales să stea la coadă la Centrul pentru relații cu cetățenii al Primăriei Generale și mai puțin de 700 de persoane au trimis solicitările prin e-mail. Municipalitatea anunță că toate cererile expediate prin e-mail sunt procesate concomitent cu cele depuse la ghișee, în ordinea sosirii. Zilnic, după 18.30, când se încheie programul de lucru, pe site-ul primăriei va fi afișat numărul cererilor depuse.

Pot obține un voucher de 500 de lei cu care să își cumpere o bicicletă, clasică sau electrică, o trotinetă sau dispozitive de tip Segway persoanele care au peste 18 ani și au reședința sau domiciliul în Capitală. Cei intersați pot descărca formularul de înscriere pe site-ul primăriei, iar pentru a se înregistra în program trebuie să depună și o copie a cărții de identitate. Cererile depuse on-line, după 18.30, vor fi procesate a doua zi, odată cu reluarea programului de lucru, la 8 și 30 de minute.